Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dit lees je in Grinta! 83

De donkere winteravonden in de kerstperiode zijn ideaal om je eens te terug te trekken met een goed fietsmagazine. Vanaf nu is de nieuwe Grinta! (nummer 83) verkrijgbaar. Hier geven we je alvast een voorproefje op wat je als lezer kunt verwachten.

Newbies: 12 vragen, 12 antwoorden

Duizenden mensen ontdekten in 2020 de fiets en het plezier van het fietsen. Met indirecte dank aan – gek toch om dat te zeggen – het coronavirus. Wij gingen langs bij vier ‘newbies’, luisterden naar hun vragen over training, voeding, fietspositie (en zoveel meer) en beantwoordden die.

Extra magazine: 21 spullen & plannen voor 2021

Ontdek onze selectie met 21 spulletjes (fietsen, onderdelen en accessoires) voor 2021. En daarenbovenop ook nog eens 21 doe-tips voor 2021.

In het wiel bij Astrid Stockman

Het grote publiek leerde zangeres Astrid Stockman kennen van haar deelname aan De Slimste Mens en haar actes de présence in de tv-programma’s Vive le vélo en Vive la vie. In deze editie leer je Astrid ook kennen op de fiets.

Rinascimento: de Giro van de Hoop

Een mini-Ronde van Italië was het, de trip van Lorenzo en Frederik door Noord-Italië. Eind september-begin oktober fietsten ze de parcoursen van zeven granfondo’s in evenveel dagen. Heel veel locals fietsten mee, keken terug op 2020 maar keken vooral hoopvol vooruit naar 2021. Een bijzonder reisverhaal, van Bergamo tot de Stelvio.

Corona: 5 gevolgen voor de fietswereld

Welke impact het coronavirus had op de fietswereld, hebben we even voor jou nagegaan. We traceerden vijf gevolgen van die vermaledijde pandemie. Ontdek hoe het voorbije jaar de fietswereld door elkaar werd geschud.

Extra magazine: Cross Special

Een veldritgids van 52 bladzijden met verhalen van vroeger en nu. Wie is de GOAT? De verborgen fotoalbums van Erik De Vlaeminck. Het grote veldritdebat met alle stakeholders. 12 jaar Telenet in de cross. Een leuke extra bij de nieuwe Grinta!.