Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dit lees je in Grinta! 81: gravel, cols, MTB en maatwerk

De nieuwe editie van Grinta! is verkrijgbaar, net op het moment dat de Tour de France – gek, toch? – zich aandient. We hebben het onder andere over gravel (52 blz. extra!), over clubkledij op maat, over Merckx' Pyreneeënraid in 1969 en gaan ook compleet in offroad-modus.

Alles op maat

Wie wil zich niet uniek voelen op zijn of haar fiets? Maatwerk is populair in de fietswereld. En dat kan gaan van je fietsframe over de keuze van de onderdelen die erop komen tot je kledij en accessoires. We belichten het allemaal. Met extra focus op sportvoeding op maat, op fietsbrillen voor brildragers en op custom teamwear.

Extra: 52 bladzijden gravel!

Bij de nieuwe editie van Grinta!: een extra magazine met 52 bladzijden gravelinspiratie! Reportages, fietstesten, een lijst met de coolste gravelrides en een boodschappenlijstje voor gravelrijders.

Epic ride: Merckx

In de nieuwe editie van Grinta! brengen we een reconstructie van Eddy Merckx’ legendarische Pyreneeënraid tussen Luchon en Mourenx uit de Tour de France van 1969.

In offroad-modus!

Het najaar dient zich binnenkort aan en dan heeft menig wielertoerist wel eens de neiging om meer offroad terrein te gaan opzoeken. Dat doe je met de juiste fiets. Drie lezers mochten op bezoek gaan bij Merida in Apeldoorn en testen er zes types offroad bikes uit. We zetten in totaliteit 26 bikes in de kijker.

Hotspot: Barcelonnette

Maar liefst zeven cols (en nog een rist andere beklimmingen) liggen op je te wachten wanneer je neerstrijkt in Barcelonnette en de Vallée de l’Ubaye in de Franse Alpen.

In het wiel bij Frederik Van Lierde

Afscheidnemend triatlonicoon Frederik Van Lierde was een gedroomde compagnon voor eindredactrice Joyce, zelf een triatlonfanate, en haar rubriek ‘In het wiel bij’.

Gerelateerde artikels