Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dit is de Grinta! store van deze week: Peloton Bike Store

Een fiets kopen doet u niet zomaar ... U wilt toch niets minder dan dé perfecte fiets? Peloton Bike Store in Kampenhout helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Bij Peloton Bike Store in Kampenhout krijgt u de juiste dienstverlening, service en advies om de juiste fiets, accessoires en onderdelen te vinden. Zo wordt iedere klant opgemeten voordat hij of zij een tweewieler koopt. Bovendien is iedereen welkom in de zaak voor herstellingen en onderhoud. Peloton Bike Store gaat enkel en alleen voor supertevreden klanten.

De topmerken in deze fietswinkel? Kask, Diadora, Rafa’l, Giordana, Biotex, Edco, Most, Stevens en Pinarello! Al te veel uitleg is er uiteraard niet nodig bij deze high-end merken. De collectie van Stevens is trouwens veel breder dan enkel het sportieve gamma: naast de racefietsen en mountainbikes bestaat het aanbod uit stadsfietsen, kinderfietsen en e-bikes. Wat u ook nodig heeft, het team achter deze zaak vindt altijd wel een Stevens die bij u past.

Naast de ‘huismerken’ werkt de fietsenwinkel samen met bekende merken zoals Shimano, Campagnolo, PRO en Blackburn. Bij Peloton Bike Store bent u altijd een kopman!

Peloton Bike Store

Openingsuren

  • Maandag tot en met vrijdag: 10:00 – 18:00
  • Donderdag: 10:00 – 19:00
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00
  • Gesloten op maandag en zondag

Gerelateerde artikels