Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dit is de Grinta! store van de week: Math Salden

Math Salden is een begrip. Al sedert de gouden jaren zestig is de fietsspeciaalzaak in het Nederlandse Limbricht actief. Reeds decennialang komen liefhebbers van de fiets, en bovenal van de racefiets, er langs om zich te vergapen aan de mooiste spullen die de wielersport te bieden heeft. Math Salden was de founding father, sinds 2004 coördineert zoon Ralph de winkel en een enthousiaste crew medewerkers die de klant met raad en daad bijstaat.

Racefetsen en mountainbikes zwaaien de plak bij Math Salden. De expertise van de winkel inzake racefietsen is heel uitgesproken. In de winkel zijn permanent meer dan 2000 (!) fietsen en frames voorradig. Daar vind ook jij gegarandeerd je gading in.

De huiskleur van Math Salden is (azuur)blauw. Zou dat iets te maken kunnen hebben met de voorliefde voor Italiaanse racefietsmerken? In elk geval kan je bij Math Salden terecht voor Wilier, De Rosa, Pinarello, Colnago, Cinelli en Carrera, waarvan Math Salden overigens ook importeur is voor de Benelux. Andere topmerken zijn onder andere Trek, Cervélo en Ridley.

Nog een serieuze troef … De prijs voor je droomfiets, hippe wieleroutfit of übercoole wielset zijn nergens scherper dan bij Math Salden. Surf ook naar de volledig vernieuwde webshop via www.salden.nl waar je een grondig overzicht krijgt van alle fietsen, onderdelen en accessoires.

Math Salden
Provincialeweg 21, 6141 AA Limbricht

T +31 464 58 78 12
info@salden.nl

www.salden.nl

Openingsuren
di-do 9:00 – 18:00
vr 9:00 – 21:00 (koopavond!)
za 9:00 – 17:00 uur
gesloten op maandag en zondag

Gerelateerde artikels