Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dit is de Grinta! store van de week: Cyclewear.eu

Cyclewear.eu uit het Nederlandse Budel staat al dertien jaar garant voor een goede service en kwaliteit, zowel in de ruime showroom (800 vierkante meter) als in de webshop. Het aanbod bestaat voornamelijk uit een ruim assortiment van fietskledij en accessoires. Enige tijd geleden werd het aangevuld met racefietsen van het Italiaanse merk Basso.

Cyclewear.eu koopt haar producten rechtstreeks aan bij de fabrikant, waardoor ze kwaliteitsmerken zoals Assos, Castelli, Sportful, AGU, TAFI, De Marchi en Vermarc kan aanbieden tegen de scherpste prijzen. Daarnaast is Cyclewear.eu een plek waar je producten kunt testen. Het assortiment van Tackx, MIO en Garmin kun je uitproberen in de demo-centers. Ook voor kleding kan het handig zijn om naar de showroom te gaan, zeker als je niet zeker bent welke maat je nodig hebt.

In de webshop en showroom

Alle artikelen op de website zijn op voorraad en ook terug te vinden in de showroom. Zowel fanatieke wielertoeristen, gedreven mountainbikers als recreatieve fietsers zullen bij Cyclewear.eu vinden wat ze zoeken.

Cyclewear.eu

Openingsuren

  • Maandag – donderdag: 9:30 – 18:00 uur
  • Vrijdag: 9:30 – 20:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Gesloten op zondag