Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Derde superstore voor fietsenzaak Mantel

Mantel timmert in Nederland behoorlijk aan de weg. De zaak in fietsen en toebehoren opent in het voorjaar van 2019 een superstore in winkelcentrum The Wall in Utrecht, pal naast de drukke snelweg A2.

De nieuwe superstore is na Arnhem en Den Bosch de derde in zijn soort. De Utrechtse vestiging krijgt een oppervlakte van 4.000 vierkante meter. Er wordt straks een ruime collectie aan fietsen, onderdelen en accessoires aangeboden.

Directeur Dick Mantel over de keuze voor nog een superstore: “De fiets een belevingsproduct. Als je dan wil slagen, moet je het product zien, aanraken en testen. Omdat we er voor elke fietser willen zijn, hebben we een grote winkeloppervlakte nodig. Daarom hebben we superstores. Met een groot assortiment, klaar om getest te worden.”

De locatie in Utrecht is een bewuste keuze. The Wall is gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is het hele gebouw uitstekend zichtbaar voor al het verkeer op de drukke A2. Dick Mantel: “Wie verlangt er nu niet naar een fiets als je weer eens in de file staat?”

Zoektocht naar nieuw personeel

Mantel is inmiddels op zoek naar enthousiast personeel met een voorliefde voor de fiets. Op een speciale website laat het fietsbedrijf zien welke frisse krachten het kan gebruiken: werkenbij.mantel.com.

Gerelateerde artikels