Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Delta Bikes maakt werk van bikefitting

Een goede fietspositie is van groot belang als je prettig wilt fietsen en beter wilt presteren. Grinta! store Delta Bikes investeerde in het Trek Precision Fit Systeem, waarbij men streeft naar harder, langer en comfortabeler fietsen. Het Precision Fit systeem steunt op drie pijlers.

Persoonlijke aandacht

“We gaan in gesprek met de klant over zijn/haar doelen, wat hem/haar tegenhoudt en hoe we zijn/haar kwaliteit van rijden kunnen verbeteren. Het komt erop neer om de perfecte configuratie te vinden.”

Anatomische analyse

“Hier bepalen we welke unieke eigenschappen van het lichaam en bewegingsbereik invloed hebben op de rijkwaliteit. Hierbij brengen we de klant in een positie waarin hij/zij de meeste kracht op de pedalen kan zetten en die zo lang mogelijk kan blijven uitoefenen.”

Kritische benadering

“Gegevens worden per individu geanalyseerd. We beschikken over fantastische technieken om gegevens te verzamelen van elk element dat invloed heeft op het comfort en de prestaties.” Dit gebeurt enkel op afspraak.

  • Delta Bike, Kortrijksestraat 141, 8020 Oostkamp, tel. 050 82 61 69, info@deltabikes.be, www.deltabikes.be.
  • Open: maandag van 13.30 tot 18.30 uur, dinsdag tot vrijdag van 8.30 tot 18.30 uur, zaterdag van 8.30 tot 17 uur. Zondag gesloten.