Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De Warmste Koers in Oudenaarde

Centrum Ronde Van Vlaanderen fietst voor het goede doel.

Van 17 tot 22 december neemt het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde met ‘De Warmste Koers‘ deel aan De Warmste Week die Studio Brussel opnieuw organiseert. Het CRVV koos Vluchtelingenwerk Vlaanderen als goed doel.

Van zaterdag 17 tot donderdag 22 december kan je in het CRVV telkens van 10 tot 22 uur een uurtje op de rollen fietsen voor 20 euro per uur. Laat je je sponsoren per kilometer en haal je daarmee het meeste sponsorgeld binnen, dan maak je kans op twee VIP-tickets voor de Ronde van Vlaanderen. Wie voor 1 december inschrijft, krijgt na je rit op de rollen een Kwartemont biertje om weer op krachten te komen.

Op dinsdag 20 december om 10 uur neemt Johan Museeuw – peter van De Warmste Koers- een peloton op sleeptouw voor een rit van zestig kilometer door de Vlaamse Ardennen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot veertig, vooraf inschrijven is verplicht en deelnemen kost 20 euro. Grinta! en het CRVV plannen samen nog een info-avond rond trainen op de rollen en Johan Museeuw maakt zich op om op woensdag 21 december een etmaal lang op de rollen te fietsen.

Tijdens De Warmste Koers schenkt het Centrum Ronde van Vlaanderen de helft van zijn museumopbrengsten aan Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Alle praktische info en inschrijvingen op www.crvv.be