Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cycling 4 Life terug op de kalender

Door het coronavirus werd de editie van vorig jaar geannuleerd. Maar dit jaar is Cycling 4 Life terug op de kalender (zondag 12 december). Schrijf je nu in en rijd op de piste van Gent voor het goede doel.

Cycling 4 Life wordt op zondag 12 december voor de twaalfde keer gehouden. Daarmee is dit event voor het goede doel een ware klassieker geworden. Twaalf uur lang rijden pistiers – zowel beginners als gevorderden – op de overdekte wielerbaan van het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in Gent. Daarmee wordt geld ingezameld voor de schoolprojecten van Vélo Afrique, het goede doel dat al jaren aan Cycling 4 Life is gekoppeld.

Iedereen kan deelnemen

Heb je zin om één of meerdere uren mee te rijden? Dat kan. Je betaalt 15 euro, ontvangt een pistefiets op jouw maat, krijgt initiatie van de lesgevers van Cycling Vlaanderen en kan op weg. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen en een uur naar keuze te selecteren. Alleen worden de eerste twee sessies (8-9 uur en 9-10 uur) voorbehouden voor fietsers die reeds vertrouwd zijn met het rijden op de piste. Tussen 10 en 20 uur mag iedereen deelnemen.

Grinta! is initiatiefnemer van Cycling 4 Life. Trouwe partners zijn Telenet, Cycling Vlaanderen en Sport Vlaanderen.

Gerelateerde artikels