Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cycling 4 Life: de piste in voor Vélo Afrique

Het is inmiddels een eindejaarstraditie die niet meer is weg te denken: Cycling 4 Life. Samen met talrijke sportievelingen zoekt Grinta! de wielerpiste op om samen te fietsen en zo geld in te zamelen voor een goed doel, Vélo Afrique. Dit jaar staat Cycling 4 Life gepland voor zondag 8 december. Inschrijven kan vanaf nu.

Het is alweer de elfde editie van Cycling 4 Life. Pistiers kunnen zich naar hartenlust uitleven op de overdekte wielerbaan van het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in Gent. Twaalf uur lang zijn zowel beginners als gevorderden welkom om rondjes af te werken voor het goede doel. Je betaalt 15 euro, ontvangt een pistefiets op maat, krijgt initiatie van de lesgevers van Cycling Vlaanderen en kan op weg.

Op de website van Cycling 4 Life kun je je vanaf nu inschrijven. Er zijn timeslots, zodat je gemakkelijk kunt inschrijven voor het uur dat jouw voorkeur heeft. Uiteraard is het mogelijk om je voor meerdere uren in te tekenen. Hoe meer uren, hoe grootser de prestatie, hoe hoger de opbrengst voor het goede doel. Nodig ook gerust je fietsmaten uit.

De volledige opbrengst van Cycling 4 Life gaat naar de schoolprojecten van Vélo Afrique (vorig jaar was dat ruim 13.000 euro). Wil je deze organisatie beter leren kennen of misschien een keertje meefietsen? Surf dan naar www.veloafrique.be.

  • Bekijk de videoterugblik op de editie van 2018!