Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

CRVV wordt satellietcafé van Rapha

Het Centrum Ronde van Vlaanderen en Rapha slaan de handen in elkaar voor een intense samenwerking. De brasserie van het Centrum Ronde van Vlaanderen wordt het eerste satellietcafé van Rapha in België.

Ieder Rapha-lid krijgt er een gratis kopje koffie aangeboden. Tevens is het de uitvalsbasis voor de organisatie van gemeenschappelijke activiteiten. De eerste vindt reeds plaats op zondag 11 juni. Niemand minder dan de enige echte Leeuw van Vlaanderen, Johan Museeuw, neemt de Rapha-leden mee voor een tocht van circa 100 kilometer in de Vlaamse Ardennen. Als drievoudig Rondewinnaar kan hij als geen ander zijn tips en tricks delen met de deelnemers. De start is om 9.30 uur, inschrijven kan online.

In het Centrum Ronde van Vlaanderen kan je het hele jaar door de ziel en de heroïek van de Ronde (her)beleven. Waar tot voor kort vooral aandacht was voor de passieve wielerliefhebber, wordt de focus nu steeds meer verlegd naar de actieve wielerliefhebber. Na een rit over de legendarische hellingen en nijdige kasseistroken, kan je er terecht voor een heerlijke douche. Opnieuw op krachten komen kan je in de gezellige brasserie. In de nabije toekomst zal die een grondige transformatie ondergaan, met een niet mis te verstane ambitie: het beste fietscafé ter wereld worden. Ook de douches en kleedruimtes krijgen binnenkort een facelift. Deze plannen klinken als muziek in de oren van de Rapha-community.

Rapha is sinds zijn oprichting in 2004 een vast begrip in de wielerwereld. Het begon allemaal met een kledinglijn, maar vandaag is het een community met meer dan 11.000 leden wereldwijd. Met verschillende clubhuizen over de hele wereld biedt Rapha Cycling Club (RCC) centrale plekken waar leden elkaar kunnen ontmoeten om vervolgens aan een van de vele ritten of evenementen mee te doen. Daarnaast zijn de clubhuizen een plek waar je altijd even langs kan komen voor een praatje of kan genieten van een (gratis) koffie. De RCC is de perfecte plek om jezelf als wielrenner te ontwikkelen en te verbeteren.