Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Count Me In richt zich nu ook op meerdaagse events

Het Antwerpse event- en marketingbureau Count Me In neemt nu ook Surplace Sports over. Dit bedrijf is gespecialiseerd in meerdaagse fietsevents.

De mensen van Surplace Sports hebben ruime ervaring in de organisatie van leuke fietsweekends, waaronder de Ronde Van België. Wies Jaspers van Count Me In: “De jongste jaren begonnen we nauwer samen te werken en wisselden we ook regelmatig ervaringen uit. Zo groeide het idee om de krachten te bundelen. Aangezien onze events erg complementair zijn en onze visies sterk gelijk lopen, besloten we om de handen in elkaar te slaan. Zo kunnen we een heel jaar door een leuke variatie aan events aanbieden, en dat voor elk type fietser. De naam Surplace Sports zal gradueel verdwijnen en wordt opgenomen in Count Me In.”

Met de overname wordt Count Me In sterker op het gebied van meerdaagse evenementen. Niels Pellegroms, voorheen van Surplace Sports: “Maarten Dewachter en ik gaan de kar blijven trekken van de meerdaagse events. Voor deelnemers van onze bestaande events verandert er niets. Maarten en ik blijven het gezicht van de weekends. Zoals je op onze kalender kan zien, zijn er ook een reeks meerdaagse initiatieven bij gekomen. We kijken er enorm naar uit.”

In beweging

De overname is niet de enige beweging van Count Me In de afgelopen maanden. Het bedrijf nam de events Epic200 en Epic300 over en lanceerde met Café Copain een eigen koffie voor fietsers. Daarnaast lanceerde Count Me In ook het fietsrouteplatform “De Parcoursbouwer” waar fietsers routes kunnen downloaden voor de gps.