Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Count Me In neemt fietsevents Epic200 en Epic300 over

Count Me In, het jonge event- en marketingbureau uit Antwerpen, neemt de fietsevents Epic200 en Epic300 over van Sportevents. Wies Jaspers, CEO van Count Me In, is blij met deze stap. “Deze succesvolle events zijn een absolute meerwaarde voor ons aanbod.”

Count Me In is op dit moment al de motor achter Rondje Spijkenisse, Rondje Valkenburg en PlugPlug Hageland. “Deze events zijn onze echte uitdagingen”, aldus Wies Jaspers. “We richten ons hiermee op de getrainde wielertoerist, maar ook beginners kunnen hun gading bij ons vinden. Met de Epic200 en Epic300 mikken we op fietsers die heel fanatiek zijn.”

Twee concepten

De Epic200 is een mountainbiketocht van 200 kilometer lang met start en aankomst in Maredsous. Hij gaat door op zaterdag 24 april. Deelnemers starten erg vroeg en rijden de eerste uren door het donker. Goede verlichting monteren is dus noodzaak. Wie 200 kilometer niet ziet zitten, kan ook kiezen voor 100 of 50 kilometer. Deelnemers hebben een tijdslimiet van 16 uur.

De Epic300, met start en aankomst in Kluisbergen, vindt plaats op zondag 9 mei. Hierbij leggen de deelnemers 300 kilometer af: de eerste 200 kilometer in waaiers, opgedeeld per niveau. De laatste 100 kilometer mag iedereen zijn ding doen. De route heeft pijlen. Zo kan iedereen zijn of jaar eigen tempo rijden en is er op het einde toch nog een competitief aspect. Voor wie 300 kilometer te veel is, is er een alternatief van 200 kilometer.

Meer info op: https://www.countmein.cc

Gerelateerde artikels