Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Coronavirus doet ook Velofollies 2021 de das om

Het coronavirus blijft negatieve impact houden op heel wat evenementen. Zo heeft nu ook de organisatie van Velofollies besloten de populaire beurs in 2021 af te gelasten. Er zijn al nieuwe data bekendgemaakt voor in 2022: 14, 15 en 16 januari.

“Met opnieuw een full house aan exposanten en een grootse mediacampagne die op stapel staat, waren wij volledig klaar en enthousiast om van de vijftiende editie van Velofollies opnieuw een succes te maken. Praktisch kon het event – met een extra dag en twee bezoekmomenten per dag – perfect opgezet worden in een corona-proof omgeving, met respect voor de veiligheid van exposanten en bezoekers”, stelt de organisatie.

“Helaas is het coronavirus nog steeds volop aan het woeden, en heeft de Belgische overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd die volledig inzetten op het beperken van onderlinge contacten. Met de timings die op vandaag in het vooruitzicht worden gesteld, wordt het als niet realistisch ingeschat dat tegen half januari de beperkingen al zóver teruggedrongen zullen zijn dat een volwaardige editie van Velofollies mogelijk is.”