Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Classico Boretti toont schoonheid van de Kempen

Op zondag 30 juli is het tijd voor de Classico Boretti.

Herentals en omgeving zijn zondag 30 juli in de ban van de Classico Boretti. De organisatie probeert die dag het recordaantal deelnemers van de editie in 2016 – die was goed voor ruim 2.800 fietsliefhebbers – minstens te evenaren. Zij genoten afgelopen zomer van het parcours en de uitstekende verzorging.

De Classico Boretti in België – er is ook een Nederlandse versie – toont fietsers de schoonheid van de Kempen. Er wordt gestart in het centrum van Herentals om even later de weidsheid en kuitenbijters van de Kempen op te zoeken. Net als voorgaande jaren zijn er ook ditmaal verschillende afstanden uitgepijld. Alle deelnemers zullen iets van hun gading vinden. Na afloop is er een pastaparty en kunnen fietsers languit gaan liggen voor een massage.

Coppa Grinta!
De Classico Boretti is één van de dertien evenementen die een plaats hebben verworven op de kalender van de Coppa Grinta! 2017. Dit is een driesterrencircuit van toertochten. Organisaties die opgenomen zijn in het circuit van de Coppa Grinta! dragen een virtueel kwaliteitslabel. De toertocht in kwestie heeft een uitdagend parcours, een goede en verzorgde bevoorrading, degelijke faciliteiten voor de deelnemers en een toffe après bike. 

Het goede doel
Fietsen en tegelijk het goede doel steunen: ook dat is de Coppa Grinta!. Wie deelneemt aan een toertocht van de Coppa Grinta!, schenkt automatisch ook een deeltje van zijn/haar inschrijvingsgeld aan een goed doel. 

Jouw unieke inlogcode
Als deelnemer van de Coppa Grinta! geniet je een bijkomend voordeel: je kan in de prijzen vallen! Bij het inschrijvingspakket aan één van de dertien tochten van de Coppa Grinta!, ontvang je een kaartje met daarop jouw unieke inlogcode. Daar kan je dan bijgevolg mee aan de slag op de website van Coppa Grinta!. Registreer je code en maak kans op een exclusieve racefiets van Eddy Merckx (een Sallanches64 t.w.v. 2.199 euro), een sportvoedingspakket van Sportfoods.be of een prijzenpakket (wielershirts of een jaar lang Kwaremont!) van Kwaremontbier. Hoe meer Coppa Grinta!-tochten je fietst, hoe meer kans je maakt om de hoofdvogel af te schieten!

Gerelateerde artikels