Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cannondale-Drapac en Tacx trekken samen op

Tacx helpt wielerteam en wil Noord-Amerikaanse markt verkennen.

Cannondale-Drapac werkt vanaf 2017 samen met Tacx als technisch partner. Het team gaat de trainers, trainersoftware, bidons, bidonhouders en montagestandaards van het bedrijf gebruiken. Als technisch partner zal Tacx de feedback van de renners van de ploeg, de coaches en de andere teamleden gebruiken om de prestaties te verbeteren.

Het team zal trainen en de warming-up doen met de NEO Smart, één van de meest revolutionaire indoortrainers van dit moment. De NEO is de enige indoortrainer die verschillende soorten wegdek kan simuleren. Daarnaast zal Tacx het team voorzien van hoogwaardige smeermiddelen onder de merknaam Dynamic, nieuw in het Tacx-assortiment. 

“Ik ben verheugd dat we partner worden van Tacx,” zegt Jonathan Vaughters, manager van Cannondale-Drapac. “We hebben volgend seizoen een hernieuwde focus op tijdritten. De warming-up is een belangrijk onderdeel van deze sport, voor tijdritten, bergetappes, rijden in de kou, noem maar op. Kwaliteitsmateriaal is essentieel. En ik weet dat ons team stevige feedback zal geven om de producten, zowel voor professionals als consumenten, verder te verbeteren.”

Koos Tacx, directeur van Tacx B.V., kijkt uit naar het innoveren van Tacx-producten met de hulp van het team. “Tacx is erg trots om partner te worden van Cannondale-Drapac en kijkt ernaar uit om dit team te ondersteunen bij het bereiken van zijn doelen voor de komende twee seizoenen. Wij geloven dat we, samen met Cannondale-Drapac, onze producten in hoge mate kunnen verbeteren en meer inzicht kunnen verkrijgen in de Noord-Amerikaanse markt.”