Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bioracer houdt online wielercafé met onder meer Karl Vannieuwkerke en Serge Pauwels

Traditionele wielercafés zijn er in coronatijd niet of nauwelijks. Bioracer zorgt er met een online variant voor dat we toch over de koers kunnen praten. Aanstaande donderdag (19.00 – 21.00 uur) is er het Bioracer Online Cycling Café met bekende gezichten uit het wielermilieu. Inschrijven is nu mogelijk.

Bioracer omschrijft haar online sessie als ‘de ideale donderdagavond voor wielergek Vlaanderen en fietsend Nederland’. De kledingproducent heeft het online café opgedeeld in twee blokken: in het eerste deel wordt een blik geworpen op de vernieuwingen van Bioracer. Daarna zijn er gesprekken, geleid door Karl Vannieuwkerke. Onder meer Serge Pauwels, Piet Rooijakkers (hoofd R&D bij Team DSM) en Loes Gunnewijk (bondscoach Nederlandse dames) schuiven aan.

Je kunt je vanaf nu gratis inschrijven voor het Bioracer Online Cycling Café. De eerste tweehonderd personen krijgen een gratis flesje Kwaremont-bier toegestuurd. Daarnaast maak je kans op een fietsvakantie naar Calpe voor twee personen (aangeboden door TUI). Bij de aanmelding moet je daarvoor een vraag invullen.

Gerelateerde artikels