Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bike MOTION Benelux 2016 presenteert fandag Team LottoNL – Jumbo

Op zondag 23 oktober is er de fandag van Team LottoNL - Jumbo.

Bike MOTION Benelux 2016 is het podium voor de officiële jaarlijkse Team LottoNL-Jumbo fandag op zondag 23 oktober. Bereid je voor op een dag boordevol activiteiten met de ploeg en haar sponsors. Bekijk presentaties, doe mee aan workshops en ontmoet de renners en staf van de ploeg. Grijp daarnaast de kans om officiële Team LottoNL-Jumbo merchandise aan te schaffen, de fietsen van de ploeg te bekijken en mee te doen met wieleractiviteiten voor mooie prijzen.

Tijdens de LottoNL-Jumbo fandag ben je zelf profrenner, want ’s ochtends kun je meerijden met een geweldige toertocht waar alle renners van de ploeg aan meefietsen. Stel je voor: stuur aan stuur met internationale held Steven Kruijswijk? Je kan kiezen tussen twee afstanden, 65km of 110km. Uiteraard rijden de echte ploegleidersauto’s mee in de toertocht om deelnemers die gestrand zijn op te pikken, je bent niet voor niets prof voor een dag. 

21 – 24 oktober Utrecht
Als sportieve fietser mag je een bezoek aan Bike MOTION Benelux niet missen. Je kan de beurs bezoeken van vrijdag 21 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Ga naar de website voor tickets en meer informatie.