Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Biedt Rapha jou een droombaan?

Rapha zoekt ambassadeurs van Rapha’s Mobile Clubhouse.

Op zoek naar een misschien wel droombaan in de wielerbranche? Rapha is op zoek naar mensen die in Europa het mobiele clubhuis willen runnen. Je rijdt het hele continent over om sportieve fietsers te ondersteunen en samen te brengen. Als je in aanmerking wilt komen, moet je wel over een breed palet aan vaardigheden beschikken.

Rapha’s Mobile Clubhouse is de mobiele versie van de clubhuizen die het bedrijf wereldwijd in diverse steden heeft gevestigd. De Rapha-truck rijdt kriskras door Europa. Het Britse kledingmerk bezoekt wielerevenementen, staat langs de route van tochten en organiseert zelf activiteiten. Het mobiele clubhuis fungeert als wielercafé (met de bekende koffie!) en is een verkooppunt van kledingstukken en producten uit de collectie.

Sollicitatie
Als je een sollicitatiebrief wilt schrijven – we kunnen ons voorstellen dat je het als wielerliefhebber best ziet zitten om voor Rapha door Europa te reizen – besef dan wel dat Rapha behoorlijk wat van je eist. Je moet bijvoorbeeld een zeventonner kunnen besturen en onderhouden, financieel goed onderlegd zijn, een klantvriendelijke ambassadeur van Rapha zijn, mee kunnen fietsen waar nodig en een goede organisator zijn. Het spreekt in je voordeel als je naast het Engels meerdere talen (Italiaans, Frans, Duits) machtig bent.

Rapha werkt met tweekoppige teams die ingezet worden in een bepaalde periode. Het Britse merk spreekt in de vacaturetekst van maart-juli en augustus-oktober. Sollicitanten dienen in hun brief aan te geven welke periode zij beschikbaar zijn voor de functie van ambassadeur van het rijdende clubhuis. (foto: Rapha)