Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bezoek de Grinta!-stand tijdens Velofollies en profiteer

Volgende week is er de eerste belangrijke afspraak van het nieuwe seizoen: Velofollies 2019. Uiteraard is Grinta! erbij. Kom langs op de stand en profiteer van onze acties.

WORD ABONNEE EN GA ALS VIP NAAR PARIJS-ROUBAIX

Wie tijdens Velofollies een abonnement neemt op Grinta! of zijn abonnement vernieuwt, maakt kans op een VIP-arrangement voor twee personen naar Parijs-Roubaix met Eventor. Een dergelijk VIP-arrangement kost 285 euro per persoon en Grinta! verloot tijdens Velofollies drie duopakketten onder zijn (nieuwe) abonnees.

GRINTA! SPONSORT JE CLUB

Tien wielerclubs of -ploegen maken tijdens Velofollies op de Grinta!-stand aanspraak op een sponsorbedrag van 500 euro (excl. btw) bij aankoop van een kledingpakket van Bodhi Cycling. Bestel je als wielerclub of fietsgroepje minstens tien basispakketten fietskleding bij Bodhi Cycling, dan krijg je via Grinta! 500 euro korting.

CLASSICS & COLS: LEESVOER MET KORTING

Tijdens Velofollies bieden we de magabooks ‘De Bergen’ en ‘De Klassiekers’ als combipakket aan voor slechts 9,95 euro. Enkel tijdens Velofollies en zo lang de voorraad strekt, wees er dus snel bij!

WORD KONING(IN) VAN DE MUUR

Grinta! en Tacx gaan op zondag 20 januari opnieuw op zoek naar de Koning en Koningin van de Muur van Geraardsbergen. Wie heeft tijdens deze rollenwedstrijd de snelste klimtijd in de benen? Inschrijven kan op onze site. In de prijzenpot zitten twee Zannata Z30 racefietsen, twee Tacx Flux S direct drive trainers en twee Tacx Vortex wheel-on indoor trainers.

LEGENDARISCHE RENNERS OP JE SHIRT

Fietsen is meer dan ooit een levensstijl en Grinta! biedt je de kans om de wielergeschiedenis in stijl te dragen. Onze Legends Collectie (Made by The Vandal) bestaat inmiddels uit vijf T-shirts: Marco, Gino, Eddy, Fausto en VDB. Alle T-shirts zijn in alle maten op onze Velofollies-stand te koop aan verlaagd tarief.

DRAAG GRINTA! EN ONTVANG EEN CADEAUTJE

Wie een wielershirt of T-shirt van Grinta! draagt tijdens zijn/haar beursbezoek en langskomt op onze stand, wordt beloond met een extra cadeautje. Voor de abonnees staat sowieso een goodiebag klaar.

GRINTA! PRAATARENA IN HAL 5

Velofollies is niet alleen naar fietsen kijken, er wordt ook over fietsen en wielrennen gepraat. In de Grinta! Praatarena in hal 5 gaat Grinta!-uitgever Frederik Backelandt met een aantal grote namen uit de wielersport van gisteren en vandaag in gesprek. Een overzicht van alle gasten en alle praatmomenten vind je op www.velofollies.be.

SLOTSHOW ‘RACEFIETS VAN HET JAAR – POWERED BY GRINTA!’

De eerste verkiezing ‘Racefiets van het Jaar – Powered by Grinta!’ krijgt op zaterdag 19 januari om 12 uur haar hoogtepunt als we op het groot podium de winnende fiets bekend maken. De 150 goodie bags die we daar verdelen zijn voor het publiek een extra reden om mee te feesten.

MAAK KANS OP EEN OAKLEY FIETSBRIL

Schrijf je tijdens Velofollies in op onze digitale nieuwsbrief en maak kans op een custom Oakley fietsbril ter waarde van 235 euro, aangeboden door Optiek Van Gorp.