Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Always Happy Cycle Fest: drie fietsritten en barbecue- en pizzafeest

In het weekend van 27, 28 en 29 maart 2020 is er de eerste editie van het Always Happy Cycle Fest. Vanuit Schaijk (in de Nederlandse provincie Noord-Brabant) wordt er drie dagen op rij gefietst. Daaromheen staan de lekkerste gerechten voor je klaar. Grinta! mag een geheel verzorgd weekend weggeven!

Het Always Happy Cycle Fest is een leuk weekend met fietsvrienden, waarbij je verblijft op een prachtige locatie in een bosrijke omgeving. Op vrijdag, zaterdag en zondag wordt er gefietst. Er is een pizza party op vrijdag en een BBQ party op zaterdag.

De aankomst is vrijdag 27 maart. Vanaf 16 uur is het terrein in Schaijk geopend. Aansluitend is er een eerste Happy Ride van ongeveer 45 kilometer. Na terugkomst staat de pizzaoven klaar, waar je zelf je pizza kunt maken. Op zaterdagmorgen is er een Happy Ride richting de omgeving van Berg en Dal (90 / 120 kilometer). Daarna gaat de barbecue aan. Muziek en een biertje ontbreken niet. Zondag is er een afsluitende Happy Ride (60 / 90 kilometer). Aan het eind van de dag ga je weer huiswaarts. De Happy Rides zijn op de racefiets, maar uiteraard ben je ook welkom op je gravelbike.

Voor de prijs van 99 euro kun jij deelnemen aan dit weekend. Het arrangement bestaat uit twee nachten, drie Happy Rides en maaltijden. Alle deelnemers ontvangen ook een Bliz Matrix two ter waarde van 79,95 euro. Meer info vind je bij Always Happy, een distributeur van enkele bekende sportmerken.

Maak kans op een gratis weekend

Grinta! mag een weekend naar Always Happy Cycle Fest weggeven. Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Laat ons op Facebook weten waarom jij moet winnen, volg Always Happy Cycling en tag twee vrienden. De winnaar wordt 18 februari bekendgemaakt.