Deel dit artikel:

Addict.cc werft accountmanager voor Vlaanderen

Op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in de tweewielerbranche? Bij distributeur Addict.cc zoekt men een nieuwe accountmanager in Vlaanderen. 

Addict.cc werd eind 2020 opgericht door Andreas Tubes en zijn zoon Jérome. Beide mannen zijn samen goed voor 35 jaar ervaring in de fietsindustrie. Met Addict.cc voorzien zij onze fietsmarkt van producten van een rist bekende merken: Fulcrum, Nalini, Crono, Limar, Tifosi, Livall, Five en Sigma. 

Het nog relatief jonge bedrijf groeit als kool en is daarom op zoek naar versterking. Specifiek werft Addict.cc een nieuwe accountmanager die aan de slag gaat in Vlaanderen. Het gaat hierbij om een fulltime job. 

Het takenpakket binnen het salesteam bestaat onder andere uit prospectie van nieuwe dealers en uitbreiding van het klantennetwerk. Daarnaast bekijk je als accountmanager samen met de klant hoe je de merken van Addict.cc in de kijker kunt zetten. Je bent een schakel tussen de brandmanager en klanten en biedt hen zo goed mogelijke ondersteuning. Je assisteert bijvoorbeeld bij (reseller)trainingen en neemt deel aan opendeurdagen bij key accounts.

Addict.cc zoekt een gepassioneerde medewerker die geknipt is voor de dynamiek van de tweewielerbranche. Voor lastige, stressvolle situaties deins je niet terug. Het is zaak dat je vloeiend Nederlands spreekt. Ben je ook het Frans en/ of Engels machtig? Dan is dat een plus. Twee jaar ervaring in de fietsindustrie is wenselijk. Of je bent een grote fietsliefhebber met een goede productkennis en salesvaardigheden en servicegerichte werkwijze.

Bij interesse stuur je een e-mail naar info@addict.cc. Addict ontvangt dan graag je CV en een korte motivatiebrief.