Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Accell breidt team uit met Trade Marketeer

Accell Nederland is op zoek naar een Trade Marketeer (man/ vrouw) voor haar team in België. Je kunt deze week online solliciteren.

Accell Nederland is onderdeel van Accell Group. Die richt zich op het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten fietsen, onderdelen en accessoires in het midden- en hogere segment. Bekende merken die bij Accell Group horen zijn onder meer Batavus, Van Nicholas en Koga. Hiermee is het bedrijf door heel Europa actief.

Accell richt zich nadrukkelijker op de Belgische markt en is daarom op zoek naar een Trade Marketeer. In die functie bouw je mee aan een sterk dealernetwerk en draag je bij aan het verhogen van distributie en aankoop van de Accell-merken bij dealers. Je werkt daarbij samen met een marketingteam in Nederland en salesteam in België. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Trade Marketing.

Wat worden je taken?

Concreet ben je actief met dealermarketing voor optimale winkelbeleving. Je bouwt mee aan merkzichtbaarheid op de winkelvloer. Je ontwikkelt sales- en promotiemiddelen ten behoeve van acties en campagnes en rolt deze uit in de desbetreffende winkels. Verder ben je betrokken bij de organisatie van evenementen, beurzen en seminars en bewaak je de planningen en budgetten.

Je bedenkt communicatiecampagnes en draagt een steentje bij aan de uitvoering daarvan. Je schrijft (commerciële) teksten, persberichten en nieuwsbrieven en helpt bij de ontwikkeling van communicatie-uitingen. De communicatiecampagnes zijn uitgewerkt voor implementatie in winkels en zijn in lijn met de strategie en doelstellingen. Daarnaast onderhoud je op contact met de media.

Wanneer kom je in aanmerking?

Accell Nederland zoekt een Trade Marketeer met een afgeronde opleiding op A1-niveau op het gebied van marketing en/ of communicatie. Je dient minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring te hebben in een vergelijkbare functie. Je hebt kennis van effectieve off- en online marketingcommunicatiemiddelen, bent goed in het organiseren van events en hebt affiniteit met (fiets)sport. Goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift is belangrijk.

Standplaats in Beringen

Het betreft een functie van 32 tot 40 uur per week. De standplaats is Beringen. Op termijn zul je twee dagen per maand werkzaam zijn in Apeldoorn, centraal in Nederland.