Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

10 Dagen Challenge: verbeter je prestaties in tien dagen

Move4Life lanceert een 10 Dagen Challenge. Daarmee helpt het trainingsbegeleidingscentrum uit Balen wielrenners en wielertoeristen aan betere prestaties. Deze informatie is gratis toegankelijk.

Move4Life heeft als doel om wielrenners en wielertoeristen een stap verder te brengen, zonder dat er ingewikkelde trainingsprogramma’s aan vast zitten. Sven Beyens is het gezicht achter Move4Life. Hij stelt niet alleen eenvoudige trainings- en voedingsschema’s op, maar kijkt ook naar je levensstijl. Daarbij heeft hij oog voor onder andere slaap, mindset, stress en voeding.

Tien thema’s

De 10 Dagen Challenge past naadloos in de dienstverlening van Move4Life. Daarmee behandelt het centrum tien dagen op rij verschillende onderwerpen die invloed hebben op je prestaties. Elk thema wordt behandeld aan de hand van een video, gevolgd door een opdracht. “Bij sommige video’s is er een bijlage met extra info en verdere uitleg over de opdrachten”, verduidelijkt Beyens.

Gratis inschrijving

Alle video’s zijn gratis via de website te bekijken. Dit kan enkel door jezelf eerst in te schrijven en een account aan te maken. Ga daarvoor naar de website van Move4Life.

Gerelateerde artikels